Autoverzekeringen korte periode

Informatie links

                  Online Autoverzekering Informatie NL

Archief

 

AEGON FBTO OHRA
  Kortlopende autoverzekering.

  Je weet dat je niet verzekerd bent, maar je maat heeft een prachtige auto en biedt je aan om de 300 km terug te rijden na een weekeinde weg. verleidelijk? Je weet dat wanneer je gepakt wordt je diep in problemen zit. Je kunt een aantal strafpunten op je rijbewijs krijgen. Maar je hebt altijd al eens in zijn auto willen rijden en je wilt dit aanbod eigenlijk niet afslaan. Een moreel dilemma, of?

  Het antwoord is een kortlopende autoverzekering. Je kunt jezelf verzekeren voor bijvoorbeeld 3 maanden op de auto van je vriend en dit dan als excuus gebruiken om achter het stuur plaats te nemen. Natuurlijk moet je betalen voor dit privilege maar je zult verbaasd zijn over de kosten die dit met zich meebrengt. Het is zeker de moeite waard om jezelf te verzekeren en dan bedoelen we natuurlijk een all risk autoverzekering om eventuele kosten te besparen mocht niet alles volgens plan gaan.

  Informatie over wat nu zo'n kortlopende autoverzekering zal gaan kosten is eenvoudig dmv. het gratis aanvragen van offertes bij diverse verzekeringsaanbieders.

  AEGON   FBTO   OHRA

   

  The content of this website is for information purposes only and must not be taken or used as advice on the type of products that is most suited to your needs.


   

 

       Copyright  2009 http://www.Car-insurances-Online.com/ | Disclaimer Auto verzekeringen info