Nieuwe Autoverzekering

Informatie links

                  Online Autoverzekering Informatie NL

Archief

 

Autoverzekering  

  Autoverzekering vernieuwen.

  We maken het allemaal mee, de autoverzekering vernieuwen. Het gebeurt jaarlijks automatisch zonder bericht van uw zijde.
  soms ontvangt men enkele weken vooraf een bericht van de verzekeraar met de nieuwe premie en opgebouwde no-claim korting voor volgend jaar. Perfect toch, minder premie dan vorig jaar. Dit betekent dat men geen offertes hoeft aan te vragen voor een goedkopere autoverzekering.

  Fout.

  Dit is een fout die veel gemaakt wordt. Bestuurders zien de nieuwe prijs, realiseren zich dat ze minder premie betalen dan vorig jaar en dus weer voordeliger uit zijn en doen verder niets. Het is natuurlijk eenvoudiger om de nieuwe premie gewoon te accepteren maar besteedt slechts een half uur online aan het aanvragen van offertes dan kan dit zich zeker lonen.

  Slechts een aantal zaken moet men bij de hand hebben om de formulieren online in te kunnen vullen. Dit zijn zaken zoals: rijbewijs, autopapieren ed. Wanneer men dan beschikt over de gewenste offerte en alle voorwaarden tot tevredenheid heeft doorlopen en de autoverzekering online gaat afsluiten dan kan men hierna vaak al verzekerd de weg op. Binnen enkele dagen ontvangt de klant de verzekeringspapieren per post. Bekijk de papieren goed en check of de ingangsdatum van de autoverzekering overeenkomt met de door u opgegeven datum.

  Men moet wel op tijd uw huidige verzekeraar telefonisch mededelen dat men de huidige verzekering niet wilt verlengen omdat een goedkopere autoverzekering is gevonden. Veel verzekeraars willen vaak hun trouwe klanten behouden en zij zullen dan misschien wel een premie aanbieden gelijk aan de voordelige autoverzekering die men online heeft gevonden. Is er dus online een betere verzekering gevonden direct de huidige verzekeraar bellen voordat de online offerte accepteert wordt. Men kan altijd het aanbod van de huidige verzekeraar weigeren en direct online de auto verzekering afsluiten.

  Sommige aanbieders van auto verzekeringen geven extra korting bij het direct online afsluiten van een autoverzekering. Dus denk niet dat u de offerte van uw huidige verzekeraar moet accepteren. Ga online, vergelijken, berekenen en afsluiten. Deze goedkope autoverzekeringen zijn zeker de moeite waard van een half uurtje vrije tijd.

   

   

   

  The content of this website is for information purposes only and must not be taken or used as advice on the type of products that is most suited to your needs.

       Copyright  2009 http://www.Car-insurances-Online.com/ | Disclaimer