Autoverzekeringen

Informatie links

                  Online Autoverzekering Informatie NL

Archief

 

Autoverzekering  

  Autoverzekering veroordeelde bestuurders.
   

  Nieuwe regels, beperkingen en wetswijzigingen zorgen ervoor dat veel meer bestuurders dan vroeger hun rijbewijs kwijtraken en veroordeeld worden voor wetsovertredingen.

  Nu automobilisten samengepakt worden op de snelweg is een moment van onoplettendheid al genoeg voor een aanrijding. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen strafpunten, boetes en veroordelingen scoren. Met soms als gevolg een rijverbod voor weken, maanden en soms jaren.

  Geen gordels, mobiel bellen en aangescherpte regels omtrent alcoholgebruik zijn tegenwoordig speerpunten. Maar geen ervan haalt het bij de snelheidsovertredingen. Camera's, mobiele en vaste, zorgen ervoor dat weggebruikers eerder veroordeeld worden voor grote snelheidsovertredingen en daardoor hun rijbewijs verliezen.

  Veel automobilisten vinden al die boetes in de brievenbus geen enkel probleem de grote schok komt pas wanneer men op zoek moet naar een nieuwe auto verzekering maatschappij. Zal een nieuwe autoverzekeringaanvraag geweigerd worden of komt men met zeer hoge premies? Pas op het moment dat men als bestuurder opnieuw plaats wil/mag nemen in de bestuurdersstoel komt het besef er pas.

  Tegenwoordig zijn er verzekeraars in Nederland die voor bestuurders met een veroordeling(verkeer) achter hun naam toch iets kunnen betekenen.

  Laat er geen misverstand over bestaan dat als men zonder autoverzekering  de openbare weg opgaat dit wordt gezien als een misdrijf.

  Een overzicht van autoverzekeraars in Nederland waarbij een offerte aanvragen geheel gratis is en er mogelijkheden zijn voor internetkorting geven misschien wel uitsluitsel.  

   

   

   

  The content of this website is for information purposes only and must not be taken or used as advice on the type of products that is most suited to your needs.

       Copyright  2009 http://www.Car-insurances-Online.com/ | Disclaimer