Autoverzekeringen

Informatie links

                  Online Autoverzekering Informatie NL

Archief

 

Auto verzekering Afsluiten 

 

  Autoverzekering afsluiten.

  U heeft alle offertes van autoverzekeringen vergeleken en u heeft uw keuze gemaakt. Wat nu? Wat is de laatste stap die u moet maken om verzekerd te zijn zodat u met uw auto legaal de weg op mag.

  Veel verzekeraars bieden het afsluiten van uw autoverzekering online aan, zodat u met een minimale inspanning alles kunt voltooien. Er zijn een aantal zaken die u bij de hand moet hebben om alles online in te vullen:


  - rijbewijs
  - aantal strafpunten(details)
  - rekeningnummers
  - auto gegevens


  Sommige verzekeraars bieden de mogelijkheid om de premie per maand te betalen indien u niet het gehele bedrag ineens kunt of wilt voldoen.

  Wanneer u de polis afsluit en de voorwaarden in zijn geheel online heeft doorlopen of over de telefoon of op het verzekeringskantoor. Indien dat uw voorkeur heeft wees ervan overtuigd dat u de algemene voorwaarde van de autoverzekering snapt en volledig heeft besproken.

  Bekijk ook goed of uw eigen risico niet te hoog is. Eigen risico is het bedrag wat u zelf moet betalen wanneer u een claim neerlegt bij de verzekeraar. Het lijkt misschien oneerlijk maar het zorgt er wel voor dat iedereen niet bij het kleinste krasje een claim neerlegt. Dit zou de verzekeraar zeker veel hoofdpijn bezorgen en hogere kosten met als gevolg hogere premies voor de consument. Kiest u voor een hoger eigen risico dan zal uw maandelijkse premie zakken.

  Wanneer de autoverzekering helemaal rond is en u bent verzekerd dan zult u het verzekeringsbewijs binnen enkele dagen thuis ontvangen. Deze bevat alle details zoals de datum van tot wanneer de verzekering loopt en de gegevens van de verzekerde. U heeft van uw auto het verzekeringsbewijs meestal nodig om wegenbelasting te kunnen betalen.

  Zoals u kunt lezen is het berekenen van uw autoverzekering zeer eenvoudig als ook het online afsluiten. Autoverzekering goedkoop en de beste voorwaarden het is even zoeken naar wat het beste is voor u.

   

   

   

  The content of this website is for information purposes only and must not be taken or used as advice on the type of products that is most suited to your needs.

       Copyright  2009 http://www.Car-insurances-Online.com/ | Disclaimer