Autoverzekeringen

Informatie links

                  Online Autoverzekering Informatie NL

Archief

 

 

AllRisk Autoverzekering 

 

  All Risk / Vol Casco verzekering.

  Wanneer u uw auto gaat verzekeren zijn er een aantal opties mogelijk. De optie die u kiest is afhankelijk van uw omstandigheden en kunnen een groot verschil weergeven in de prijs/ premie van uw autoverzekering. Het is belangrijk om te onthouden dat het uit te keren bedrag bij een ongeluk/ ongeval lager uit kan vallen indien u een optie kiest waarbij uw verzekeringspremie lager is. Het beste is om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld online + autoverzekering + offerte + vergelijken via internet om een goedkopere deal te kunnen vinden.

  Allrisk ook wel vol casco genoemd, betekent dat u verzekerd bent voor vrijwel alles. Wanneer u betrokken bent bij een ongeval en u bent de schuldige dan bent u verzekerd voor de schade aan uw auto en de schade aan het andere voertuig of voertuigen die betrokken zijn bij het ongeval waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Het kan zijn dat u een eigen risico heeft die u eerst zelf dient te betalen mocht u een claim doen op uw autoverzekering. Rijdt u in andermans auto dan wil dit niet zeggen dat deze auto ook ineens all-risk is verzekerd maar zal deze alleen WA-verzekering dragen.

  In het kort: u rijdt in de auto van iemand anders en u raakt betrokken bij een ongeluk waarbij u aangewezen wordt als de aansprakelijke partij dan zal uw verzekering uitsluitend de schade aan de andere voertuigen vergoeden. Eventuele schade aan de auto waarin u reed wordt niet vergoed door uw autoverzekering.

  WA of WA-plus vuur en diefstal autoverzekering is vaak de beste optie wanneer u een andere auto heeft. Wanneer uw eigen risico € 200,- is en de waarde van uw auto is € 400,- dan heeft het weinig zin om een allriskverzekering af te sluiten. U kunt dan net zo goed een WA of WA + verzekering afsluiten omdat de kosten van reparatie dan toch vaak hoger zijn dan de waarde van uw auto. Mocht u een all risk verzekering hebben dan verklaart de verzekeringsmaatschappij uw auto total los en keert niet meer uit dan de dagwaarde van uw auto.

  Het is verleidelijk om te kiezen voor een WA autoverzekering vooral indien u een jonge bestuurder bent en u de kosten van uw autoverzekering laag wilt houden. Wees u er wel van bewust wat deze verzekering precies inhoudt. Wanneer u een relatief nieuwe auto heeft dan is een allrisk verzekering toch vaak een betere optie ondanks de hogere kosten. Indien u moeite heeft met het vinden van een redelijke of goedkope autoverzekering dan bestaat er bij sommige verzekeraars de optie om u bij te laten schrijven op de verzekeringspolis van uw ouders. In veel gevallen wil dit wel zeggen dat u zelf geen no-claim opbouwt maar jongeren kunnen op deze manier wel een allrisk verzekering afsluiten tegen een aantrekkelijke prijs.

  Online autoverzekeringen zoeken en vergelijken helpt u om direct inzicht te krijgen wat de beste autoverzekering of de goedkoopste verzekering voor u is. Natuurlijk bent u op zoek naar de goedkoopste autoverzekering met de meeste voordelen.

   

   

   

  The content of this website is for information purposes only and must not be taken or used as advice on the type of products that is most suited to your needs.

       Copyright  2009 http://www.Car-insurances-Online.com/ | Disclaimer